HAPPY TOGETHER

Een voorstelling over familie en de acrobatiek van het samenleven

De theaters in Nederland zijn tot 1 juni gesloten, als deel van de maatregelen tegen het corona-virus. Dit betekent helaas dat GEEN van de voorstellingen van de tournee van Happy Together door kunnen gaan. We zijn in gesprek met de theaters over nieuwe data en komen zo snel mogelijk met een update.

To prevent the spread of the corona virus, all the theatres in the Netherlands are closed until the 1st of June. This means that the entire tour of Happy Together is cancelled. We are in dialogue with the theatres about new dates and will publish new information whenever we have it.

Take care and stay home (and respect the 1,5 meter rule).

In Happy Together staan vader, moeder, dochter en zoon samen op het toneel. Ze spelen een familie op zoek naar wie zij met elkaar kunnen zijn. Momenten van ontmoeting en afscheid wisselen elkaar af in deze humoristische en fysieke voorstelling over de acrobatiek van het samenleven. Wie draagt wie? Kunnen ze veranderen zonder elkaar los te laten? Van generatie op generatie is dit een verhaal dat telkens opnieuw verteld wordt. Verbondenheid is een

onontkoombaar gegeven - toen, nu en in de toekomst.

 

Met: Erik Borgman, Nanette Kuijpers, Mees Borgman en Ster Borgman. 

 

Happy Together is een samenwerking tussen regisseur Espen Hjort en performer Mees Borgman.

Meer info over de voorstelling en credits HIER!

Subscribe to my Newsletter to stay up to date:
Happy Together - Bart Grietens-36