ZWARTE LENTE - première 2 Oktober 2020

Op 2 oktober gaat de nieuwe voorstelling ZWARTE LENTE in premiere bij Theater Utrecht, met tekst en regie door mezelf.

Zwarte Lente is een indringende, poëtische theatervoorstelling van regisseur Espen Hjort over liefdesverdriet, afscheid en het einde van de natuur. Een zoektocht naar acceptatie van het onvermijdelijke voor twee acteurs (Mees Borgman en Dries De Sutter) en een muzikant (Marko Ivic). Zwarte Lente begint als twee geliefden uit elkaar gaan. De man gaat naar buiten om tot zichzelf te komen, zoekt rust in de natuur. Maar alles wat groen is, alles wat leeft, is verdwenen. Hoe moet hij nu verder? Tijdens een doorwaakte nacht overdenkt hij zijn verbroken relatie en ontdekt waarom hij medeverantwoordelijk is voor de situatie waarin hij zich bevindt.

Zwarte Lente is een hedendaagse parabel over de liefde en over de hardnekkige scheiding tussen mens en natuur. “Het is hard nodig om nieuwe manieren van mens-zijn te vinden, om onszelf te begrijpen ten opzichte van de wereld om ons heen, want de consequenties van de tweedeling mens-natuur zijn onaangenaam helder geworden” aldus Espen Hjort.

Meer info hier:

https://www.theaterutrecht.nl/voorstellingen/zwarte-lente

HAPPY TOGETHER: back on tour!

Een voorstelling over familie en de acrobatiek van het samenleven

De geplande tournee van Happy Together voorjaar 2020 werd gecanceld vanwege het corona-virus. We zijn heel blij om nieuwe speeldata aan te mogen kondigen voor het komende najaar:

14, 15 en 16 September in Theater Kikker, Utrecht

17 September in De Nieuwe Vorst, Tilburg

22 September in Het Nationale Theater, Den Haag

17 en 18 November in Frascati, Amsterdam

26 November in het Stadstheater Arnhem

4 en 5 December bij LUX Nijmegen

18 en 19 December bij Theater Rotterdam

Meer info over de voorstelling en credits HIER!

ENGLISH:

All the performances of Happy Together this spring were cancelled due to the corona virus. We are happy announce new dates for the coming fall season - see above. More info HERE.

Subscribe to my Newsletter to stay up to date:
Happy Together - Bart Grietens-3